Her ne kadar kullanışlı bir mesaj sistemine sahip olmasa da Twitter’da  direkt mesajları mecburen kullanıyor olabilirsiniz. Bir süre sonra göndermiş olduğunuz ve gelen mesajları toplu halde silme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Dilerseniz sadece belirli bir kullanıcıdan gelen mesajı da silmeniz mümkün. Bu uygulamayı kullanmadan önce bir uyarıda bulunmak istiyorum.

Twitter uygulamaları Facebook’ta olduğu gibi öncelikle erişim izni ister. Takipçi arttırma vs gibi uygulamalara izin verdikten sonra uygulamayı eğer sürekli kullanmayacaksanız erişim izinini işiniz bittiğinde kaldırmalısınız..Bazı uygulamalarda ingilizce olduğu için dalgınlıkla paylaşım izni verebilirsiniz.  Ya da şifrenizi kaydedebilir. Bu yüzden uygulamayla işiniz bittiğinde Ayarlardan Uygulamalar’a girerek uygulama iznini kaldırmanız menfaatinize olacaktır.

Gerekli uyarıları yaptıktan sonra uygulamayı sizlere taktim etmek istiyorum :) 

Buyurun buradan ulaşabilirsiniz.

Yorum bulunmamakta.
Yorum yapmak ister misin?

 

Anti-Spam Sorusu: